We hebben een bellert…

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobieltje. Je raakt er zo aan gewend dat je echt een probleem hebt als het kassie het begint te begeven. Eerst was ik nog uitermate tevreden met mijn Nokia N80. Leuk belgevalletje met alles erop en eraan. WIFI, camera, MP3-spelertje en je kon er zelfs mee bellen. SMSen is natuurlijk ook favoriet. Even een lief berichtje naar je meisje zonder dat de omgeving er iets van merkt. Maar de Nokia N80 begon steeds meer kuren te vertonen en al gauw werd het een Neukia N-80. Een sms versturen werd een hele toer want voordat deze een keer weg was, was je al gauw 4 minuten verder. Ook bellen werd een probleem want het speakertje voor discreet bellen begon het te begeven. Men hoorde mij dus wel (achteruit bidden) maar ik hoorde de beller niet. Daar kan ik dus hel erg slecht tegen want er zijn momenten waarop een haperende telefoon heel erg slecht uit komt.

Het werd dus tijd voor maatregelen. Aangezien je tegenwoordig voor 9 euro al onbeperkt internet kunt genieten op je mobiel en de N80 daarin niet volledig aan de wensen voldeed viel de keuze op vernieuwing. De keuze is gevallen op de HTC Touch P3450. Wat een verademing zeg en wat en mogelijkheden! Je kan er natuurlijk ook gewoon mee bellen maar wat er verder allemaal nog op zit…..teveel om op te noemen, en dat in zo’n klein kastje. Ik heb hem nu een halve dag en in tegenstelling tot 99% van alle Nederlanders heb ik me eerst verdiept in de gebruiksaanwijzing voordat ik knopjes ben gaan drukken. Je hebt gewoon een complete PC in je broekzak compleet met Zinloos Mobile (Windows Mobile ®). Het kost wel een paar centen maar echt, het is de moeite waard. Het is nu weer leuk om een sms te krijgen en te versturen. Nu nog even 278 contacten overzetten 😐

htc.jpg

Eén antwoord op “We hebben een bellert…”

  1. Hey Peter, de touch heb ik ook van de week gekocht. Echt een top ding he, ik ben zelfs van Sony over gestapt naar HTC. Wi-fi werkt thuis perfect ook de signaal sterkte is super. Touchflo doet het ook goed. En ook inderdaad Hi 10euro online. Hoe is ie verder?

    Laterrr…

    Randy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.